tiistai 17. maaliskuuta 2015

Hyviä haaveita, parempia unelmia

On ollut ihanaa taas blogata sekä huomata että kirjoitukseni ovat herättäneet kiinnostusta myös teissä ihanat lukijani.

Kevät on todella herättänyt niin minut kuin Pikku-Nokulankin eloon, ja pää on täynnä ihania ideoita, suunnitelmia ja unelmia. 
Olen salaa jopa alkanut haaveilla, josko Nokulasta tulisi minulle ihan oikea säännöllinen harrastus. Kevät ja kesä tuovat mukanaan varmasti taas paljon uusia käsityö-, puutarha-, tee-se-itse askartelu- ja huonekalujen entisöintiprokkiksia. Olen alustavasti asettanut itselleni pienen haavetavoitteen Nokulan suhteen: 
  • Blogin päivittäminen (vähintään) kaksi kertaa kuussa. Saattaa olla että postauksia saapuu viikottainkin, mutta pidetään tavoitteet (vielä ainakin) maltillisina :) 
  • Tulen jatkossa kertomaan teille hieman myös koluamistani kirpputoreista, kivoista kahviloista ja muista mielenkiintoisista paikoista, tavaroista ja asioista. On niin paljon asioita joista tekee mieli kertoa ja kirjoittaa. Kaikki päivitykseni liittyvät tietysti (tavalla tai toisella) rakkaaseen sisustus- ja käsityöharrastukseeni.
  • Jaan kanssanne toteuttamiani sisustus- ja käsityöideoita ja Erittäin erittäin mielelläni näkisin myös muiden samasta aihepiiristä kiinnostuneiden toteutuksia / suunnitteilla olevia ideoita, prokkiksia ja blogeja.
  • Nokulassa haaveillaan myös uudesta kamerasta. Aika näyttää koska sellaisen saan hankittua.
Toivottavasti viihdytte matkassa mukana myös jatkossa. 
Aurinkoa päiviinne, palataan pian!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mielelläni vastaan kommentteja tai terveisiä.
Kiitos kun vierailit NoKuLasSa. Toivottavasti palaat pian! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...