sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Salmiakkikuvioita ja Sik

Olen hurahtanut salmiakkikuvioihin ja SikSakkiin. Netistä onnekseni saa helposti tarvitsemaansa tietoa niiden erilaisista kuoseista ja tarjolla olevasta sisustusrekvisiitasta. Kokosin muutamia löytämiäni kuvia pieneksi inspiraatiocollageksi, koska olen huomannut, että jotkin unelmat saavat toteutua kun niitä tarpeeksi kauan katselee. Tässä yhteydessä puhun siis yleisesti esim. sisustuksellisista unelmista. 

Ferm Living tarjoaa aivan aivan aivan ihania kuoseja. Vaikuttaisi alkujaan olevan Tanskalainen yritys, mutta Finnish Desing Shopissa on mukavasti heidän tuotteitaan tarjolla myös suomalaisille diggareille.
Alla kuvassa essu, servietit ja pyykkikoppa juuri heidän käsialaansa. Aijai, kyllä omat pyykkikoppani kalpenevat tuon salmiakki ihanuuden rinnalla <3 


Kuvacollagen viimeisessä kuvassa on suomalaisen suunnittelija Hanna Anosen suunnittelema matto nimeltään Ripsiraita. Ko. maton suunnittelussa on toiminut inspiraationa perinteinen räsymatto, mutta tässä matossa materiaalina on muovi. Huikea idea! Ko. prototyyppi matosta oli ensikerran esittelyssä Habitare 2013 messuilla, jossa minäkin ensi kerran pääsin tähän ihanuuteen tutustumaan. Kurakelimattona eteiseen tai piristeruiskeeksi keittiöön? Täytyypä laittaa hankintaan samantien! :)

Seuraavassa kuvassa mokomakin Vallila-kangas (Vallila Karkkipäivä)on mennyt tekemään ihanista kettulaisista kankaan ja mitä vielä, lisänä himoitsemani salmiakkiSikSak (tässä yhteydessä mainittakoon, että mokomakin sanon siksi, että olen jo muutenkin valinnanvaikeuksissa Vallila-kankaiden ihanien kuosien valinnoissa). Aika ihastuttava, en muuta sano. Huomasin ilokseni myös, että kankaasta onkin jo ehditty valmistaa niin patalappuja, tyynyliinoja kun patakintaitakin.


Toisessa ja kolmannessa kuvassa NetAnttilan Salmiakkimatto ja SikSak-tyynyt. Parantumattomana sisustajana tunnustettakoon, että nähdessäni nämä, lähti NetAnttilaan samantien tilauskuponki :)
Tilaiskuponki? Eipä sellaisiakaan muuten enää ole? Tai on, mutta kaikki tapahtuu verkossa ja sähköisesti. Kukaan ei enää kirjoita vapisevin tai vakain käsin nimeään siihen inhottavan pieneen laatikkoon ja ruksaa aina sitä väärää kohtaa niistä lippusista, joita ennen oli kaikki lehtien sisälmykset pullollaan. Oisipa nostalgista laittaa tilaus ihan käsipelillä ja etanan matkassa. Mitäköhän NetAnttila tuumaisi? 
Kuvacollagen viimeinen kuva on joltain espanjalaiselta käsityösivulta, joka oli linkattu facebookin käsityöharrastajien sivustolle. Ohje vaikuttaa kohtuulliselta, voi jopa olla että kesälomilla joutuu "ihan pikkaisen" kokeilemaan :)

Viimeisessä kuvakokoelmassani kaksi ensimmäistä tyynyä ovat Ellokselta ja kaksi viimeistä ihanuutta, kuinka ollakaan, Ferm Livingin tuotantoa. Nuo värit ja muodot Ferm Livingillä puhuttelevat itseäni kovasti. Tuollaisenaan sopisivat sisustukseen niin kesäisin, kuin talvisinkin. Ja Kiitos kysymästä Kyllä, kodissani vaihtuvat sisustustekstiilit vuodenaikojen mukaisesti.Nyt kuitenkin jätän salmiakin, niin herkkuna, kuin sisustustekstiilien muodossa hautumaan ja kiiruhdan ulos. Pieni karvainen ystäväni pyörii tuossa siihen malliin SikSak, että on parasta lähteä nuuhkimaan kulmia ja ehkä vähän myös kevättä.

1 kommentti:

Otan mielelläni vastaan kommentteja tai terveisiä.
Kiitos kun vierailit NoKuLasSa. Toivottavasti palaat pian! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...