maanantai 21. huhtikuuta 2014

Aurinkoiset aamut omassa pihassa #happydays

Tulin pikaisesti hehkuttamaan aurinkoisia aamuja, päiviä ja aamupäiviä. Kupponen kahvia ja auringon säteitä nauttimaan <3 

Alla olevassa kuvassa kukkasalkku. Aika random-idea tuo on ja saattaa ehkä vaatia vielä pientä idean jalostamista, mutta onhan se todellinen väripilkku pihassamme. 

Idea kukkasalkkuun syntyi vähän niinkuin vahingossa pohtiessamme, mitä tekisimme vanhalle grillille ja kuinka sen osia voisi hyötykäyttää muutenkin kuin kaatopaikan jätteenä. Kyseessä siis todella vanha kaasugrillin laatikko, huomanet varmaan tuon pihvien kurkkausikkuna tuossa päällä. Maalasimme grillilaatikon sisuksen oranssilla spray-maalilla ja laatikon päälle viriteltiin vanhasta kirjahyllystä ylijäänyt hyllylauta. Toiminee nyt kukkien aurinkokylpyalustana. Piha on vielä pikkaisen kalju, ruoho on aivan surkea ja eikä kasvillisuuttakaan juurikaan ole havaittavissa. Muutama sinnikäs silmu on saapunut aidan vierus pensaisiin ja jos oiken tarkkaan katsot, saatan nähdä yhen valkoisen kukkasen pihakaluston oikealla puolella :) Kyllä se tästä, kesä on tulossa ja se on varma. Kerron myöhemmin mitä teimme vanhan kaasugrillin muilla osilla, pysy kuulolla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mielelläni vastaan kommentteja tai terveisiä.
Kiitos kun vierailit NoKuLasSa. Toivottavasti palaat pian! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...