torstai 5. syyskuuta 2013

Koukuttava harrastus

Nyt on koittanut se päivä kun on tullut aika aloittaa ikioma sisustus, DIY- ja käsityöblogi. 

Olen vuosia seurannut (LUE: vain ihaillut) erilaisia sisustamiseen ja DIY aihepiiriin liittyviä blogeja, lehtiä ja muita julkaisuja. Toisinaan inspiroituneena, toisinaan ihallen ja joskus jopa vienoa kateutta tuntien, "osaisinpa minäkin"! 

Haaveista suunnitelmiin, suunnitelmista toiveisiin, toiveista toimintaan ja toiminnasta unelmaan. Siitä rakentukoon se mantra, jonka voimalla, ja jota kautta ammennan inspiraatiota elämääni päivä päivältä aina uudelleen ja uudelleen.


Vasta noin vajaa vuosi sitten hurahdin, ilmeisesti lopullisesti johonkin, mitä en olisi ikinä IKINÄ uskonut tekeväni; 
JÄIN KOUKKUUN <3 Tulen blogissani esittelemään aikaansaannoksiani, (toivottavasti valmiitakin sellaisia) inspiraationlähteitäni ja muita ajatuksiani ja ideoitani käsityön ja sisustamisen ihmeellisestä maailmasta. Tämän lisäksi toiveissani olisi blogini kautta tavoittaa muita intohimoisia käsityön ja sisustamisen harrastajia, joiden kanssa voisin jakaa ajatuksia, neuvoja ja ideoita yhteisistä kiinnostuksen kohteista. 

Virkkaus, virkkaaminen, virkkuu (mikä ikinä) on KOUKUTTAVA, terapeuttinen ja palkitseva harrastus.

Nyt palaan rakkaan harrastukseni pariin ja jatkan aiheesta, pian.

p.s ja vielä yksi neuvo niille, jotka eivät vielä virkkausta harrasta. Jos sinulla ei ole aikaa muutenkaan, älä koskaan aloita virkkaamaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mielelläni vastaan kommentteja tai terveisiä.
Kiitos kun vierailit NoKuLasSa. Toivottavasti palaat pian! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...